Vanliga frågor

Vanliga frågor

Frågor Folk ställer ofta

Alla licenser som vi tillhandahåller kostar mellan övning och service mellan €760 och upp till €2100. Kostnaderna varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och i synnerhet den lokala motoriseringen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan detta kosta mer än det ovan nämnda locket.

Körkortet utfärdas vanligtvis inom två veckor efter att man begärt tjänsten och verifierat betalningen genom att välja hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillståndet inom sju arbetsdagar. Detta kommer att resultera i en betydande ökning av det totala priset.

Betalning begärs i förskott för tjänsten som övning, synprov, tentamensavgifter och vi kan inte stå för dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans. När du har angett dina uppgifter måste du göra betalningen.

Vi använder endast mycket säkra och ospårbara betalningsmetoder för kundernas och vår säkerhet, den betalningsmetod vi använder mest är genom kryptovaluta, till exempel Bitcoins. Du kan också göra en banköverföring. Western Union och Money Gran accepterar också här.

Licensen kommer att skickas med rekommenderat brev (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress som anges på ansökningsformuläret. Du kommer också att följas upp för att kontrollera status för din försändelse.

Nej det är det inte. Av den anledningen använder vi betalnings- och kontaktmetoder för att upprätthålla kundens konfidentialitet och maximal sekretess.

När vi skickar ditt dokument skickar vi dig även en verifieringsdiskett, telefonkod och en länk till en databas som du använder för att verifiera dokumentets äkthet. Verifieringsskivan låter dig se all information som är lagrad i det antagna databassystemet. Om du ser din information i systemet betyder det att ditt dokument är ett riktigt dokument. Därför måste du använda dokumentet lagligt.

Vi är proffs inom detta område och har gjort detta med 100 % framgång i flera år. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår webbplats för att se några exempeldokument och exempelvideor. Vi får minst 2 till 7 beställningar dagligen från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet.